Chateau

Arrangementen

Chateau Julie deed vroeger dienst als pleisterplaats voor pelgrims op weg naarsigne St Jacques de Compostelle Santiago de Compostela. Deze functie verloor het XVIIde eeuwse huis in de loop der jaren, totdat Jos en Wim van der Eik het in 1999 weer terug ombouwden tot een bed and breakfast. Met veel oog voor detail werd het Chateau gerestaureerd en tegelijk van alle gemakken voorzien om een plezierig verblijf te garanderen. De gasten die op het Chateau verblijven kunnen hier heerlijk genieten van de ruime kamers, de grote tuin en de heerlijke gastvrije en authentieke sfeer.

Golfarrangementen

Golfbaan Golf du Médoc les VignesIn de omgeving van Bordeaux liggen fantastische golfbanen. Voor de echte liefhebber zijn er de 18 van Lacanau en de 36 banen van de Golf du Medoc (waar het Frans Open al werd gespeeld). Voor de wat meer recreatieve liefhebbers zijn er onder andere ook de banen van Golf de Treynac. Vanuit het Chateau Julie kunt u deze banen bezoeken, waarna u ’s avonds op het Chateau weer heerlijk kunt dineren en relaxen. Wij kunnen voor u de afspraken regelen met de verschillende golfbanen en we sturen u op weg met een navigatiesysteem, zodat het niet mis kan gaan. Wilt u meer weten, stuur ons dan een mailtje en wij sturen u alle informatie op.

Vergaderarrangementen

Het Chateau leent zich ook erg goed voor vergaderingen. Eén van de vergaderzalen
Er zijn twee kleine zaaltjes aanwezig. U zou bijvoorbeeld een plenaire vergadering kunnen hebben, waarna u voor workshops uiteen gaat. Wij kunnen daar omheen de gehele catering verzorgen, met lunch diner en een eventuele netwerkborrel. Graag denken we met u mee hoe wij ook van uw vergadering een succes kunnen maken.

 Arrangement op maat

Voor overige vragen omtrent arrangementen kunt u ons met gerichte wensen benaderen, zodat wij voor u een persoonlijk, op maat samengesteld arrangement kunnen aanbieden. Wij kunnen bijvoorbeeld uw familieweekend organiseren of uw trouwerij. Op al uw vragen krijgt u een passend antwoord.

 

 
Prijzen 2016

Kamer voor 1 persoon €87,50 per nacht, inclusief ontbijt
Kamer voor 2 personen €115,= per nacht, inclusief ontbijt
Kamer voor 3 personen €145,= per nacht, inclusief ontbijt
Kamer voor 4 personen €175,= per nacht, incusief ontbijt.


-

Eetkamer - max. 35 personen